top of page
Incoach peliklubit tietoa

-CHRISTIAN JOUTSENVUORI, PERUSTAJA

HALUAMME TUODA NYKYSUKUPOLVEN TÄRKEIMMÄN HARRASTUKSEN, PELAAMISEN, OSAKSI NUORTEN ARKEA JA OPINTOJA.

VISIO.

Blue Background

Incoach tuo ohjatun pelaamisen jokaisen nuoren ulottuville asuinpaikasta ja lähtökohdista riippumatta. Palveluihimme luottaa jo 100 paikkakuntaa ja peliyhteisöömme kuuluu yli 4000 pelaajaa.

Ydintavoitteenamme on kasvattaa nykysukupolvesta paras ja hyvinvoivin versio itsestään heille rakkaan harrastuksen, pelaamisen avulla.

MITÄ TEEMME

fortnite-valmennus

Pelaaminen herättää usein tunteita ja jakaa mielipiteitä. Hallittuna ja ohjattuna harrastuksena se on kuitenkin erinomainen mahdollisuus oppia ja kasvaa! Yhdessä pelaaminen vahvistaa sosiaalisia taitoja ja kannustaa kokeilemaan uusia asioita. Erilaiset tehtävät ja haasteet kehittävät ongelmanratkaisu- ja keskittymiskykyä tuoden iloa ja onnistumisia osaksi nuorten arkea!

MIKSI JUURI PELAAMINEN?

incoach-assembly
peliklubit vanhemmat
  • Ohjatulla pelaamisella tarkoitetaan säännöllistä pelaamista, jota harrastetaan usein peliryhmissä kavereiden ja ohjaajan kanssa. Ohjattu pelaaminen sisältää erilaisia ryhmätehtäviä, jotka kehittävät ryhmätyöskentelytaitoja, luovuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Pelaaminen voi olla myös kilpailullista, jolloin pyritään usein parhaaseen pelilliseen suoritukseen pelkän hauskanpidon sijaan.

  • Discord on täysin ilmainen viestintäsovellus, joka koostuu erilaisista puhe- ja tekstikanavista. Incoachin Discordia ylläpitää intohimoinen pelikasvattajien tiimi, jotka pitävät huolen palvelimen siisteydestä ja viihtyvyydestä ympäri vuorokauden.

  • Toimintaan ovat tervetulleita kaikki pelaamisesta kiinnostuneet! Klubeista ja leireistä löytyy jokaiselle sopiva tapa harrastaa pelaamista turvallisessa ja ohjatussa ympäristössä.

  • Laitevaatimukset ovat aina riippuvaisia pelattavasta pelistä, mutta useimmiten ohjattu toimintaa vaatii vähintään tabletin, tietokoneen tai konsolin. Myös kuulokkeet ja mikrofonia ovat hyvä lisä, jolloin kommunikaatio on selkeää molempiin suuntiin.

  • Incoachin ohjaajat ja valmentajat ovat koulutettuja pelikasvatuksen ammattilaisia, joilla on usean vuoden kokemus nuorten kanssa toimimisesta ja pelaajien ohjaamisesta. Pelistä, ikäryhmästä ja taitotasosta riippuen koutseilla voi olla myös taustaa kilpapelaajana ja ammattivalmentajana.

  • Pystyt milloin tahansa muuttamaan tai peruuttamaan klubijäsenyytesi oman tilisi tiedoista. Mikäli et löydä tilisi tietoja voit pyytää meitä perumaan jäsenyytesi sähköpostitse osoitteesta koordinaattori@incoach.fi Alemmasta jäsenyystasosta korkeampaan vaihtaessa saat korkeamman klubijäsenyyden edut heti käyttöösi.

VANHEMMAT

Mietityttääkö pelaaminen tai oletko kiinnostunut klubeista, leireistä ja kursseista? Olemme koonneet tänne useimmin kysytyt kysymykset juuri sinua varten. Mikäli jokin jäi askarruttamaan ottakaa rohkeasti yhteyttä niin jutellaan!

Digikerhot tuovat pelaamisen, ohjelmoinnin ja median osaksi Harrastamisen Suomen Mallin kerhotarjontaa! Incoachin kerhoja löytyy jo yli 100 paikkakunnan tarjonnasta, tutustu toimintaan täältä: https://www.digikerhot.fi/

HARRASTAMISEN MALLIN DIGIKERHOT

Incoach on valmentanut Suomen opiskelijoista tulevaisuuden kilpapelaajia vuodesta 2018 lähtien. Yli 20 toisen asteen oppilaitoksen kanssa olemme tuoneet esportsin osaksi vapaavalintaisia kursseja.

ESPORTS-KURSSIT & TUTKINNON OSAT

Koulun henkilöstölle ja opettajille suunnatut työpajat sopivat hyvin VESO-päiviin ja koulutuksiin. Peliaiheiset työpajat tuovat koko koululle uusia työkaluja ja näkökulmia omaan opetustyöhön!

OPETTAJIEN KOULUTUKSET

KUNNAT JA KOULUT

Incoach on Suomen johtava peliohjausta ja -opetusta tarjoava yritys jonka palveluihin luottaa jo 100 paikkakuntaa ja se on osana yli 4000 nuoren arkea.

tuomas-rauhansalo

Incoachin valmentajat antoivat hyvin positiivisen kuvan pelaamisesta. Jatkamme varmasti yhteistyötä jatkossakin!

Tuomas Rauhansalo

Projektipäällikkö - JAMK

oscar-kivikoski

Jo etukäteen Incoachin osoittama luotettavuus ja ammattitaito osoittautui täysin todeksi valmennuksen myötä!

Oscar Kivikoski

E-urheiluohjaaja - SASKY

KUMPPANIMME

Sekä moni muu!🤍

Christian "Cepi" Joutsenvuori

+358 50 492 7787

Perustaja

Jarmo "Jamboni" Helttunen

+358 40 589 7759

Koordinaattori

Taru "Linea" Laine

+358 44 015 2537

Pelikasvatus

MEIDÄN TIIMI

KOUTSIT

Lauri "Pietola" Hietala

Lauri Hietala

CS2 & Valorant

Tommi "Tomppahh" Paakkunainen

Tommi Paakkunainen

Minecraft, Fortnite & Media

Elmo "Yökyöpeli" Hämäläinen

Elmo Hämäläinen

Overwatch & Apex Legends

Eetu "Eety" Martikainen

Eetu Martikainen

Minecraft

Tino "Zenoxi" Vehkalahti

Tino Vehkalahti

 Minecraft & Media

Teemu "Tetto" Leskelä

Teemu Leskelä

Minecraft & Fortnite

Jenita "Peri" Salo

Jenita Salo

Roolipelaaminen

Nemmo "Nemmeroinen" Rajala

Nemmo Rajala

Minecraft

Aapo "Amiraali" Siitonen

Aapo Siitonen

Minecraft & LoL

Akseli "Ojakkala" Salonen

Akseli Salonen

Minecraft, Fortnite & Media

Iiro "Patonki" Pitkänen

Iiro Pitkänen

Minecraft & CS

Jesse "Vattu" Hautanen

Jesse Hautanen

Minecraft & CS

peliklubi yhteydenotto

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Vastaamme mielellämme mihin tahansa kysymyksiin!

OTA YHTEYTTÄ

bottom of page