top of page
Minecraft leiri

Mukaansatempaavat pelileirit tuovat lomapäiviin mielenkiintoista tekemistä yhdessä ohjaajan ja pelikavereiden kanssa kannustavassa ympäristössä!

PELILEIRIT

3 PÄIVÄN PYRÄHDYS

ETÄNÄ OMALTA KONEELTA

OHJATTUA PELAAMISTA

minecraft leiri
minecraft-leiri

Jokaiselle leiripäivälle on oma mielenkiintoinen teemansa jossa pääset luomaan uusia maailmoja, oppimaan erilaisia kikkoja ja haastamaan ohjaajaa sekä muita osallistujia omassa lempipelissäsi!

Tehtäviä ja seikkailuja

Pelileirille osallistuminen ei vaadi matkustamista tai aikatauluttamista. Leirille osallistutaan siis kätevästi kotoa käsin koneella, konsolilla tai tabletilla pelaten.

Etänä kotikoneelta

Pelileirit tuovat takuuvarmasti kivaa tekemistä lomapäiville kello 10-15 välille. Ohjaaja pitää huolen että kaikki viihtyvät leirillä ja päivät koostuuvatkin usein erilaisista tempauksista sekä tapahtumista.

Kolmen päivän spurtti

LEIRIT

Verkossa järjestettävät pelileirit tuovat täydellistä tekemistä lomapäiville! Leireillä pääset pelailemaan mukavassa ja kannustavassa porukassa yhdessä oman ohjaajan sekä uusien pelikavereiden kanssa.

fortnite-leiri

HYPPÄÄ MUKAAN TALVEN HAUSKIMMALLE LEIRILLE!

HYPPÄÄ MUKAAN TALVEN HAUSKIMMALLE LEIRILLE!

cropped-3840-2160-937602-min.png

LEIRITUNNELMIA

Pelileireillä ei tekeminen lopu! On yhteisiä seikkailuja, tehtäviä, kilpailuja ja hengailua. Leirin sisältöön pääsevät vaikuttamaan aina myös osallistujat itse!

UUSIA SEIKKAILUJA

Leirillä pelataan yhdessä ja itsenäisesti oman mielenkiinnon sekä jaksamisen mukaan! Ohjaaja ja kannustavat pelikaverit ovat aina toistensa tukena.

PELIKAVEREITA

Tiimityöskentely pelien parissa on paras taito oppia kantamaan oma kortensa kekoon! Ohjaaja pitää huolen että leireillä on aina positiivinen ja mukava meininki!

PORUKALLA PUUHAAMISTA

Teidän toiveiden mukaan järjestämme leirillä myös erilaisia tempauksia, joissa pääset haastamaan itseäsi, ohjaajaa sekä muita pelikavereita.

TEHTÄVIÄ JA KISAILUA