top of page
Minecraft leiri

Mukaansatempaavat pelileirit tuovat lomapäiviin mielenkiintoista tekemistä yhdessä ohjaajan ja pelikavereiden kanssa kannustavassa ympäristössä!

PELILEIRIT

3 PÄIVÄN PYRÄHDYS

ETÄNÄ OMALTA KONEELTA

OHJATTUA PELAAMISTA

minecraft leiri
minecraft-leiri

Jokaiselle leiripäivälle on oma mielenkiintoinen teemansa jossa pääset luomaan uusia maailmoja, oppimaan erilaisia kikkoja ja haastamaan ohjaajaa sekä muita osallistujia omassa lempipelissäsi!

Tehtäviä ja seikkailuja

Pelileirille osallistuminen ei vaadi matkustamista tai aikatauluttamista. Leirille osallistutaan siis kätevästi kotoa käsin koneella, konsolilla tai tabletilla pelaten.

Etänä kotikoneelta

Pelileirit tuovat takuuvarmasti kivaa tekemistä lomapäiville kello 10-15 välille. Ohjaaja pitää huolen että kaikki viihtyvät leirillä ja päivät koostuuvatkin usein erilaisista tempauksista sekä tapahtumista.

Kolmen päivän spurtti

LEIRIT

Verkossa järjestettävät pelileirit tuovat täydellistä tekemistä lomapäiville! Leireillä pääset pelailemaan mukavassa ja kannustavassa porukassa yhdessä oman ohjaajan sekä uusien pelikavereiden kanssa.

fortnite-leiri

HYPPÄÄ MUKAAN KESÄN HAUSKIMMALLE LEIRILLE!

HYPPÄÄ MUKAAN KESÄN HAUSKIMMALLE LEIRILLE!

cropped-3840-2160-937602-min.png

LEIRITUNNELMIA

"Näistä leireistä on meillä kyllä tullut jokaisen loman huippuhetki. Ei ole helppoa saada erityislasta mukaan esim. jalkapallojoukkueisiin yms joten tällaiset jutut ovat todella suuria tasavertaisuuden ja tasa-arvon edistäjiä  "

"Ohjaaja oli super kärsivällinen niin minun kuin osallistujienkin kanssa. Poika viihtyi tosi hyvin leirillä ja kaverit olivat mukavia."

"Viihdyin leirillä ja pelikaverit olivat mukavia. Mieleenpainuvimmat hetket olivat minulla Enderdragonin päihitys ja Minecraftin läpäisy sekä linnapvp:n pelaaminen ja linnojen rakentaminen."

"Oli helppo osallistua ja oltiin tyytyväisiä ohjaukseen (mukaan lukien äiti joka ei ehtinyt Yhtään keskittyä tähän koska 3v lomalla myös)"