INCOACH
SOPIMUSEHDOT

Sopimusehdot

Incoach Esport Oy (jäljempänä "Incoach") tarjoaa lapsille ja nuorille etäpelikerhoja.

 • Y-tunnus: 2950174-9

 • Osoite: Varisselänkatu 15, 65200 Vaasa

 • Puhelinnumero: +358504927787

 • Sähköposti: contact@incoach.fi                 

 • Yhteyshenkilö: Christian Joutsenvuori

Kerhot toteutetaan etänä omalta kotikoneelta arki-iltapäivisin. Kerhot sisältävät pelikasvatusta ja -valmennusta 4 tuntia viikossa. Osallistuakseen lapsi tarvitsee seuraavat:

 • Oma tietokone

 • Kerhossa valmennettava peli asennettuna tietokoneelle

 • Discord tunnus

 • Kuulokkeet ja mikrofoni

Incoachilla on oikeus siirtää tai peruuttaa kerho esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi (alle 5 osallistujaa) sekä oikeus mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

 

Ikärajat

Peleihin, joiden ikäraja on 3-16 vuotta, sallitaan 3 vuoden jousto, mikäli paikalla on täysi-ikäinen henkilö ohjaavassa roolissa. Incoachin pelikerhoissa on aina vähintään yksi täysi-ikäinen ohjaaja paikalla ikärajojen ja turvallisuuden vuoksi. Ikärajat kerhoihin osallistumiseen 3 vuoden jousto huomioiden ovat seuraavat:

 1. Minecraft 7+

 2. Fortnite 9+

 3. CS:GO 13+

Ilmoittautumis- ja laskutuskäytännöt

Lapsen huoltajan on suoritettava ilmoittautuminen lapsen puolesta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy Incoachin nettisivuilta.

Ilmoittautuminen on sitova.

Laskutus tapahtuu sähköpostilaskulla. Lasku tulee olla maksettuna ennen pelikerhon ensimmäistä osallistumiskertaa. Maksamatta jättämisen myötä osallistumisoikeus kerhoon menetetään, kunnes maksu on maksettu.

Huom! Maksamatta jättäminen ei peruuta maksuvelvoitetta. Voit peruuttaa ilmoittautumisen vain sähköpositse yleisten peruutusehtojen mukaan.

 

 

Yleiset peruutusehdot

Kun olet ilmoittanut lapsesi etäpelikerhoon, on sinulla oikeus perua ilmoittautuminen neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa Kuluttajansuojalain mukaisesti. Tämä peruutusaika alkaa siitä päivästä, jolloin ilmoittautuminen on tehty.

Jos lapsi osallistuu pelikerhon osallistumiskertaan tai palvelun käyttäminen aloitetaan muulla tavalla, hyväksyt sen, että luovut oikeudestasi peruuttaa palvelu 14 vuorokauden peruutusoikeuden nojalla.

Jos haluat peruuttaa palvelun peruutusaikana, suosittelemme tekemään sen kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen contact@incoach.fi tai christian@incoach.fi

Tyytymättömyys palveluun

Mikäli kuluttajalla on palvelusta huomauttamista, tulee ensin ottaa yhteyttä palvelun tuottajaan ja antaa palvelun tuottajalle tilaisuus korjata asia, johon ostaja/kuluttaja ei ole tyytyväinen. Riitatapauksissa kuluttaja voi ottaa yhteyttä oman kuntansa kuluttajaneuvojaan.

YHTEYSTIEDOT

Christian Joutsenvuori

SEURAA MEITÄ
 • Incoach Instagram
 • Incoach Twitter
 • Incoach Facebook
 • Incoach LinkedIn

​​Puh: +358 50 492 7787

Y-tunnus: 2950174-9

Tietosuojaseloste

Icons made by Good Ware from Flaticon is licensed by Creative Commons BY 3.0CC

Counter-Strike is a trademark and/or registered trademark of the Valve Corporation. Hearthstone is a trademark and/or registered trademarks of Blizzard Entertainment Inc. Fortnite is a trademark and/or registered trademark of Epic Games.

Any 3rd party game marks are mentioned solely to clarify compatibility with Incoach coaching services.

© 2020 Incoach. All Rights Reserved.