Ryhdy

valmentajaksi!

Etsimme uusia valmentajia mukaan toimintaamme ympäri Suomea!

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Tiedossa on yhä mielenkiintoisempia valmennustehtäviä monessa eri muodossa. Oletko intohimoinen ja kokenut kilpapelaaja/-valmentaja joka haluaa haastaa itseään täysin uudenlaisissa tehtävissä?

Sitten tämä on sinulle! Valmennukset voivat sisältää:

  • Lukioiden ja ammattikoulujen valmennuskursseja 

  • Esports teemaisia kesäleirejä

  • Pelitilojen valmennuskeikkoja

  • Pelaajien ja tiimien yksityisvalmennusta

Mitä odotamme?

Positiivista asennetta ja intoa oppia uutta. Odotamme hakijalta kokemusta - tai vähintäänkin suurta intoa - tiimien tai yksittäisten pelaajien valmennuksesta, sekä laajaa tietämystä pelistä ja sen eri osa-alueista. Pitkäjänteisyys kilpapelialalla on aina hyväksi, jonka lisäksi arvostamme suuresti oma-aloitteisuutta ja intohimoa omaan tekemiseen.

Miksi?

Pääset haastamaan itseäsi ammattitaitoisessa ja intohimoisessa porukassa, samalla ansaiten kallisarvoista valmennuskokemusta esportsista. Olit sitten kokeneempi CS:GO taituri tai vasta aloitteleva Fortnite valmentaja, kuulemme mielellämme sinusta ja alastasi.

Etsimme valmentajia tämän hetken suosituimpiin peleihin kuten CSGO, Fortnite, Overwatch, Apex Legends, jonka lisäksi olemme erittäin kiinostuneita kuulemaan muidenkin pelien osaajista!

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen suoraan sähköpostiin contact@incoach.fi tai täyttää sivun alalaidassa sijaitsevan lomakkeen.

Mikäli heräsi kysymyksiä meidät tavoittaa myös Discordista https://discord.gg/FJY8xV6

YHTEYSTIEDOT

Christian Joutsenvuori

SEURAA MEITÄ
  • Incoach Instagram
  • Incoach Twitter
  • Incoach Facebook
  • Incoach LinkedIn

​​Puh: +358 50 492 7787

Y-tunnus: 2950174-9

Tietosuojaseloste

Icons made by Good Ware from Flaticon is licensed by Creative Commons BY 3.0CC

Counter-Strike is a trademark and/or registered trademark of the Valve Corporation. Hearthstone is a trademark and/or registered trademarks of Blizzard Entertainment Inc. Fortnite is a trademark and/or registered trademark of Epic Games.

Any 3rd party game marks are mentioned solely to clarify compatibility with Incoach coaching services.

© 2020 Incoach. All Rights Reserved.