Ryhdy

valmentajaksi!

Etsimme uusia valmentajia mukaan toimintaamme ympäri Suomea!

Syksy lähenee ja Incoachin esports-kurssit pyörähtävät kovaa vauhtia käyntiin. Oletko intohimoinen ja kokenut kilpapelaaja/-valmentaja joka haluaa haastaa itseään täysin uudenlaisissa tehtävissä?

Sitten tämä on sinulle! Valmennukset voivat sisältää:

  • Lukioiden ja ammattikoulujen valmennuskursseja 

  • Esports teemaisia kesäleirejä

  • Pelitilojen valmennuskeikkoja

  • Pelaajien ja tiimien yksityisvalmennusta

Mitä odotamme?

Positiivista asennetta ja intoa oppia uutta. Odotamme hakijalta kokemusta tiimien ja yksittäisten pelaajien valmennuksesta, sekä laajaa tietämystä pelistä ja sen eri osa-alueista. Pitkäjänteisyys on aina hyväksi, jonka lisäksi arvostamme suuresti oma-aloitteisuutta ja intohimoa omaan tekemiseen.

Miksi?

Pääset haastamaan itseäsi ammattitaitoisessa ja intohimoisessa porukassa, samalla ansaiten kallisarvoista valmennuskokemusta esportsista. Olit sitten kokeneempi CS:GO taituri tai vasta aloitteleva Fortnite valmentaja, kuulemme mielellämme sinusta ja alastasi.

Etsimme pääasiassa CS:GO, Overwatch ja Fortnite valmentajia, jonka lisäksi olemme erittäin kiinostuneita kuulemaan muidenkin pelien osaajista!

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen suoraan sähköpostiin contact@incoach.fi tai täyttää sivun alalaidassa sijaitsevan lomakkeen.

Mikäli heräsi kysymyksiä meidät tavoittaa myös Discordista https://discord.gg/FJY8xV6

YHTEYSTIEDOT

Christian Joutsenvuori

SEURAA MEITÄ
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

​​Puh: +358 50 492 7787

Y-tunnus: 2950174-9

Icons made by Good Ware from Flaticon is licensed by Creative Commons BY 3.0CC

Counter-Strike is a trademark and/or registered trademark of the Valve Corporation. Hearthstone is a trademark and/or registered trademarks of Blizzard Entertainment Inc. Fortnite is a trademark and/or registered trademark of Epic Games.

Any 3rd party game marks are mentioned solely to clarify compatibility with Incoach coaching services.

© 2019 Incoach. All Rights Reserved.