PELIKERHOT

Laadukasta pelikasvatusta ja -valmennusta kouluikäisille junioreille 100% etänä. Pelikerhot takaavat vanhempien keskeytyksetöntä rauhaa töihin ja omaan aikaan, samalla tuoden ohjattua ja mielekästä sisältöä lasten ja nuorten omalle kotikoneelle. 

 100% etätoteutus

Kaikki valmennustoiminta suoritetaan omilta kotikoneilta iltapäivisin kaksi kertaa viikossa kahden tunnin jaksoissa.

Vastuullista pelikasvatusta

Valmennuksessa painotetaan sosiaalisten taitojen ja positiivisen nettikäyttäytymisen opettelua.

Aktiivista osallistamista

Ohjattua ryhmätyöskentelyä uusien pelikavereiden kanssa tutussa ja turvallisessa peliympäristössä.

Pelikerhot tuovat pelitilojen yhteisöllisyyden suoraan junioreiden kotikoneille. Valikoimastamme löytyykin kehittävää pelikasvatusta ja valmennusta aina 7 ikävuodesta ylöspäin. Yläikärajaa kerhoille ei ole, eli esimerkiksi 11 vuotiaat juniorit voivat hyvin liittyä Minecraft-ryhmään! Jaamme juniorit omiin ryhmiin pelin sekä iän mukaan ja takaamme kaikkien viihtyvyyden omassa kerhossa.

Seuraavat kerhot starttaavat 15.6.

Ilmoittautuminen auki nyt!

7+ vuotiaat

Minecraft-ilttis tarjoaa perheen nuorimmille mielekästä ja kehittävää tekemistä uusien pelikavereiden kanssa. Kokeneet ohjaajamme ovat räätälöineet joka viikolle omat teemat ja monipuolinen sisältömme takaakin osallistujille monia onnistumisia ja oivalluksia. 

Paikkoja jäljellä: 15

9+ vuotiaat

Fortnite-klubiin, kuten kaikkiin muihinkin kerhoihin sopii niin alottelijat kuin kokeneemmatkin pelaajat. Klubilaiset pääsevät pelailemaan täysin uusissa "squadeissa" keskittyen päivälle asetettuun rentoon ja leikkimieliseen tavoitteeseen. Päivän teemat vaihtelevat kommunikaatioharjoituksista yksilöllisiin taitohaasteisiin.

Paikkoja jäljellä: 10

13+ vuotiaat

CSGO-valmennus (tai Counter-Strike: Global Offensive) on suunnattu yläasteikäisille ja vanhemmille pelaajille. Valmennusryhmäläiset  harjoittelevat mm. mekaanisia taitoja, pelin taktista puolta sekä ryhmässä toimimista. Osallistujat saavat myös kotiin vietäväksi omaan taitotasoonsa sopivan treeniohjelman.

Paikkoja jäljellä: 10

KERHOT

OHJAAJAT

Liity Discord-kanavalle ja tutustu ohjaajiimme:

discord.png
 • Instagram
 • Twitter
 • LinkedIn

Christian "CEPI" Joutsenvuori

Aloitin kilpapelaajana vuonna 2012 League of Legendsin parissa, jolloin osallistuin ensimmäisiin online-turnauksiin. Siitä hetkestä eteenpäin olen toiminut esports-alalla pelaajana, managerina, valmentajana ja yrittäjänä. Valmennuskokemusta minulta löytyy useammasta suomalaisesta joukkueesta ja seurasta.

Suomen huippujoukkueiden valmennuksen lisäksi olen urallani järjestänyt esports-opetusta yli sadoille junioreille, ja koenkin positiivisen peli-ilmapiirin rakentamisen lähtevän juuri näistä - innokkaista ja aktiivisista junnuista!

Incoachin pelikerhot tuovat uusia mahdollisuuksia niin vasta aloitteleville pelaajille kuin kokeneillekin. Tähtäämme toiminnassamme ennen kaikkea yhteisöllisyyden ja hyvän ilmapiirin rakentamiseen nuorille tutun pelaamisen kautta, ja olemme vakuuttuneita että näillä eväillä rakennamme esportsista yhä paremman ja monipuolisemman harrastuksen!

 • Instagram
 • Twitter
 • LinkedIn

Patrik "FALLA" Falck

Ensimmäisen kerran tutustuin pelaamiseen noin 9-10 vuotiaana. Vuonna 2009 sain ensimmäisen tietokoneen, jolloin tutustuin Minecraftiin ja League of Legendsiin - peleihin, joita tulee pelattua vielä tänäkin päivänä. Counter-Striken aloitin vuonna 2012, jossa toimin useamman vuoden pelaajana ja siirryin myöhemmin valmentajaksi.

 

Valmennuskokemusta löytyy CSGO:n lisäksi Fortnitesta, jonka parissa olen toiminut aktiivisena kilpapelaajana ja valmentajana viimeiset 2 vuotta. Valmennuskokemusta on vuosien aikana kertynyt niin lähi- kuin etäopetuksenkin muodossa. Parasta nuorten ohjaamisessa ja valmentamisessa on yhdessä uusien taitojen oppiminen ja se, miten näkee muiden kehittyvän.

 

Vapaa-ajalla olen toiminut myös aktiivisena striimaajana ja järjestänyt omia peliturnauksia, mikä antoi pohjan monelle nuorelle kohti kilpailullista puolta Fortnitessa.

KERHON SISÄLTÖ

Pelaaminen on kehittävä ja hauska harrastus, kun se tehdään oikein. Kouluikäisille suunnatut kerhot ja valmennukset tarjoavat oppimisalustan sosiaalisille taidoille ja positiiviselle nettikäyttäytymiselle. Samalla pelaamisen kautta opitaan lapselle tärkeitä tulevaisuuden taitoja, kuten digitaalista osaamista ja etäyhteyden kautta kommunikointia. Kokeneet ohjaajamme varmistavat peliharrastuksen turvallisuuden ja opastavat lapset oivaltamaan pelaamisen kautta.

Seuravat kerhot alkavat 15.6. (viikko 25)

Ilmoittautuminen auki nyt!

Toteutus arki-iltapäivisin, 100% etänä

Ohjattua pelikasvastua kahdesti viikossa

Kerhojen kesto on jatkuva, voitte harkita itse joka kuukausi haluatteko jatkaa harrastusta

Sisältää oman infotunnin vanhemmille

1 Juniori

Hinta: 75€/kuukausi

2 tai useampi juniori samasta taloudesta

Hinta: 65€/kuukausi/hlö

Palvelun sopimusehdot:

Pelikerhojen aikataulut

MINECRAFT
Maanantai 15-17
Keskiviikko 15-17

FORTNITE

Tiistai 15-17
Torstai 15-17

CSGO

Tiistai 17-19
Torstai 17-19

Ohjeita osallistujille

Kurssia varten tarvitsette:

 • Tietokoneen

 • Kuulokkeet ja mikrofonin

 • Valitsemanne kerhon peli valmiiksi asennettuna

  • HUOM! Käytämme Minecraft-kerhossa pelin Java-versiota​

 • Discord-ohjelman ja tunnuksen

Yhteydenpito etävalmennuksissa Discordin avulla:

 1. Lataa ilmainen Discord linkistä: https://discordapp.com/download

 2. Luo oma käyttäjä

 3. Liity Incoachin Discord-kanavalle täältä: https://discord.gg/FJY8xV6

 4. Tarkasta Discordin ääniasetukset ja niiden toimivuus

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Christianiin Discordissa (Cepi#3539)

PELIKERHOON ILMOITTAUTUMINEN

Heräsikö kysymyksiä joihin emme vielä vastanneet?

Haluatteko kuulla tarkemmin valmennuksen sisällöstä?

Ottakaa yhteyttä!

Christian Joutsenvuori

050 492 7787

christian@incoach.fi

 
 
YHTEYSTIEDOT

Christian Joutsenvuori

SEURAA MEITÄ
 • Incoach Instagram
 • Incoach Twitter
 • Incoach Facebook
 • Incoach LinkedIn

​​Puh: +358 50 492 7787

Y-tunnus: 2950174-9

Tietosuojaseloste

Icons made by Good Ware from Flaticon is licensed by Creative Commons BY 3.0CC

Counter-Strike is a trademark and/or registered trademark of the Valve Corporation. Hearthstone is a trademark and/or registered trademarks of Blizzard Entertainment Inc. Fortnite is a trademark and/or registered trademark of Epic Games.

Any 3rd party game marks are mentioned solely to clarify compatibility with Incoach coaching services.

© 2020 Incoach. All Rights Reserved.