INCOACH & ENHANCED ESPORTS

Enhanced Esports on kehittyvä Turkulainen e-urheiluorganisaatio, jonka pelaajat ovat kotoisin ympäri Suomea. Heillä on kaksi aktiivista joukkuetta, jotka kilpailevat Counter-Strike: Global Offensivessa sekä Playerunknown's Battlegroundissa.

Vuoden 2019 keväällä Enhanced Esportsin on tarkoitus laajentaa toimintaansa uudella junior tai academy joukkueella. Tavoitteena on yhdistää Incoachin voimat ja osaaminen Enhancedin kanssa, ja lähteä kehittämään suomen e-urheiluyhteisöä nuorten keskuudessa.

Incoach ja Enhanced ovat kummatkin viimeisien kuukausien aikana edistäneet e-urheilun kehittämistä alan eri saroilla parhaansa mukaan. Uskomme että yhteistyö johtaa moniin eri visioihin ja mahdollisuuksiin. Tarkempia tietoja tulevaisuuden suunnitelmista paljastamme myöhemmin.

YHTEYSTIEDOT

Christian Joutsenvuori

SEURAA MEITÄ
  • Incoach Instagram
  • Incoach Twitter
  • Incoach Facebook
  • Incoach LinkedIn

​​Puh: +358 50 492 7787

Y-tunnus: 2950174-9

Tietosuojaseloste

Icons made by Good Ware from Flaticon is licensed by Creative Commons BY 3.0CC

Counter-Strike is a trademark and/or registered trademark of the Valve Corporation. Hearthstone is a trademark and/or registered trademarks of Blizzard Entertainment Inc. Fortnite is a trademark and/or registered trademark of Epic Games.

Any 3rd party game marks are mentioned solely to clarify compatibility with Incoach coaching services.

© 2020 Incoach. All Rights Reserved.